پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

شف درخواست ترامپ رد کرد

رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا، درخواست ترامپ برای ارائه شهادت در تحقیقات استیضاح سنا را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 25
کد خبر: ۲۸۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آدام شف، رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا یکشنبه در برنامه شبکه سی‌ان‌ان گفت: «در شهادتم باید چه چیزی ارائه کنم؟ اینکه بگویم فیونا هیل، مدیر سابق شورای امنیت ملی در اروپا و روسیه چه‌ و چه گفته است؟ تنها دلیلی که آن‌ها وارد این روند شده‌اند، این است که رئیس‌جمهوری را آرام کنند و این دلیل خوبی برای انتقاد از یک عضو کنگره نیست.»

 

با این حال، آدام شف نگفت که اگر سنا از او بخواهند، از انجام چنین کاری امتناع خواهد کرد. این مقام کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا گفت: «نمی‌خواهم درباره آن نظر بدهم.» شف گفت اگر جمهوری‌خواهان "وارد این مسیر شوند" نشان‌دهنده "فقدان جدیت کافی" است و دادرسی استیضاح را به "محفلی که رئیس‌جمهوری آن را دوست دارد، تبدیل می‌کند."

 

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا شنبه در پیامی توییتری گفت، اگر دموکرات‌ها تصمیم بگیرند، به‌رغم این حقیقت که گفت‌وگوهای ریاست جمهوری من کاملا مناسب (عالی) بوده است، به فریب استیضاح ادامه دهند، آدام شف مجبور خواهد شد تا شهادت بدهد. نظرسنجی‌ها اکنون به شدت علیه استیضاح است!»

منبع: ایسنا

ارسال نظر